Antieke Lampen en Interior Design

In het Verenigd Koninkrijk in 2008 een Bristol gepensioneerde vastgeketend zich aan een lantaarnpaal en ging in hongerstaking Zijn protest was tegen het verwijderen van Victoriaanse lantaarnpalen uit de straten van de stad;. illustreren dat de passie voor kwaliteit van ontwerp en erfgoed zal zo ongeveer alles te doen om het te beschermen.

Echter, afgezien van misschien, Bristol City Council, zijn er mensen zijn die genieten van de tijdloze kwaliteit en het ontwerp van de binnenlandse schaal antieke en vintage lampen . Een bezoek aan enkele antieke winkels, of specialist internetsites zullen laten zien dat antieke lampen zijn verkrijgbaar en nog steeds enorm populair als een design keuze voor velen. Niet nodig, gelukkig, om te gaan in hongerstaking
deze voorbeelden van ons erfgoed te beschermen als de vraag naar hen is voortdurend
hoog.

Af en toe

Verlichting en permanente Comfort

Antieke of vintage lampen zijn ideaal voor traditionele / klassieke ontwerp van regelingen, maar kan even goed werken, zelfs in de meest moderne interieurs.

Een oude, en verbluffend effectief, design kunst is om een ​​of twee display ‘antiek’ plaatsen in strakke, stijlvolle, moderne rooms.This naast elkaar bestaan ​​van oude en nieuwe kunnen worden gebruikt in een aantal manieren.

Het kan tot een hoge impact visueel statement, voeg een eigenzinnige rand om een ​​eenvoudig ontwerp of maak complexe details in een verder schoon, helder design. Een antieke lamp kunt het perfecte instrument om deze te creëren zijn effecten dient toe te voegen niet alleen een gedurfde uitspraak, maar voorzien van een functionele element.No thuis te zijn zonder ‘af en toe een’ verlichting en lampen zorgen voor een eenvoudige en flexibele oplossing.

Wired for Light

In de traditionele / klassieke, of periode interieurs, vintage of antieke lampen zijn een absolute
moet Of het nu voor een residentiële instelling of een hotel, bar of restaurant de lamp voegt een vleugje luxe en authenticiteit U hoeft niet de hele weg te gaan en de traditionele paraffine of olielampen te gebruiken -. maar afgezien van wat brandveiligheid in commercieel onroerend goed is er niets om je te stoppen! Deze dagen het grootste deel van antieke lampen zijn aangepast voor elektrische gebruik dat de risico’s, alsmede de geur vermindert.

Voor hen die antieke lampen in een periode thuis, een belangrijk ding om te controleren is de kwaliteit van het vakmanschap en het ontwerp van de ‘bekeerde’ lamp. De meerderheid van de antieke lamp basissen hebt ook een aantal renovatie, als gevolg van hun
leeftijd. Het vinden van een leverancier die niet alleen deskundig en op subtiele wijze bedraden van de basis, maar zorgen voor nieuwe tinten waar nodig is van belang.

Changing Times

Terwijl antieke lampen pak zowat elke regeling, kunt u op zoek als aanvulling op een bepaald ontwerp periode. Vintage lampen uit de 20e eeuw kan komen in vrijwel elk ontwerp . stijl die u zich kunt voorstellen Van de stijl van de sierlijke ‘fin-de-siècle’ van de laat-Victoriaanse tijdperk en het begin van Edwardian, om de nu retro-chic van de jaren vijftig, zestig en zeventig;
zowat elke stijl van de lamp kan worden uitbesteed aan de finishing touch toe te voegen aan uw huis.

Andere populaire stijlen zijn onder andere Tiffany lampen en deze, net als andere vintage of antieke lampen bieden niet alleen een decoratieve uitspraak, maar ook een grote investering.

Ontwerp keuzes zal altijd zeer persoonlijk, maar in veel gevallen vintage of antieke lampen zijn een goede keuze als ze deze toegevoegde functie hebben – dat zij waarschijnlijk blijven waardevol en zal waarschijnlijk stijging van de waarde. Veel meubels kunnen in waarde dankzij de onvermijdelijke slijtage.
Design classics en antiek mag echter hun waarde behouden en hopelijk groeien. De kosten van deze items kan variëren, maar is er meestal een betaalbare oplossing voor elke broekzak past
zodat u die perfecte look voor u maakt.

Sourcing antieke lampen

Zoals met bijna alles, antieke lampen kan nu worden aangekocht op het internet, maar ook rechtstreeks van een aantal antieke winkels en speciaalzaken. Specialisten, online of niet, zijn meestal de beste plek om te beginnen met uw zoekopdracht Niet alleen zullen zij goed geïnformeerd te zijn -. vaak gepassioneerde -. over hun producten, maar kunnen advies over de soorten en stijlen van lampen bieden een
gespecialiseerde leverancier is ook het best geplaatst om ongewone of zeldzame items te vinden – met een netwerk van contacten die u kunnen helpen de bron specifieke items of stijlen Dit kan van onschatbare waarde voor u als u een specifieke stijl of thema dat u maakt, zoals sommige ontwerpen. zijn veel zeldzamer
dan andere. Met een goede leverancier kunt u de juiste antieke lamp te vinden , maak een grote investering en het behoud van een deel van ons erfgoed.

Een antieke lamp zorgt voor een comfortabele huiselijke lichteffect en kan goed werken in
vrijwel elke omgeving. Ideaal voor de periode van eigenschappen, waaronder huizen, hotels, bars en restaurants, kunnen ze werken even goed als statement stukken in moderne huizen en kantoren.

 

Tags: , , ,

{ Comments are closed! }