De taak van de antieke meubels Restaurateur

artikel door DataFlat

Het wordt algemeen aangenomen dat het Engels antiek meubilair grotendeels werd beïnvloed door Europese meubeldesign als de vroegst bekende periode in het Engels antiek meubilair staat voor de Tudor-leeftijd, die werd beïnvloed door Europese stijlen. Antieke meubelen toont een hoge mate van vakmanschap, bepaalde ontwerpen en unieke eigenschappen maakt de meubels wenselijk. Meubilair moet geïnformeerd zorg en het is belangrijk te onthouden dat de schoonheid van houten meubelen evolueert van de manier waarop het hout wordt gebruikt en verzorgd als het jong en oud. Een echte antieke conservator is iemand die geïnteresseerd is in het handhaven van de conditie van zijn artefact, en zorgt voor de juiste antieke zorg om te voorkomen dat een verdere verslechtering. Verzorgde antieke meubels zal het behoud ervan te verzekeren en zal de waarde ervan te vergroten.

De beste manier om de afwerking van uw meubels te beschermen is het zoeken naar de diensten van professionele antiek restaurateurs. Antieke restauratoren, meubelontwerpers en meubels restaurateurs, uitsluitend te werken met antiek meubilair, terwijl anderen ook Behoud en herstel van kunstwerken, historische artefacten, of documenten in aanvulling op antieke conservering. Richard Marshall-Evans is een van de meest vooraanstaande restaurateurs van antieke meubelen en keramiek in West-Europa, het herstel en reparatie van alle vormen van antieke meubelen, spiegels, glaswerk en serviesgoed met originele materialen en technieken die analoog zijn aan hun periode van productie. De methoden van antieke meubelen reparatie zijn veranderd door de jaren heen.

Een goede patina is cruciaal voor het behoud van historisch waardevolle antieke meubels, maar ze moeten niet verzorgd worden of gerepareerd op dezelfde wijze als moderne woninginrichting zoals het gebruik van poetsmiddelen en lijmen kan schadelijke effecten hebben. De Britse Antieke meubels Restauratoren Vereniging is de belangrijkste nationale organisatie die tot doel heeft te fungeren als een brug tussen gekwalificeerde conservator restaurateurs en liefhebbers van antieke meubels. Het werd opgericht in 1979 en is het verstrekken van hoogste normen van meubilair behoud en antieke reparatie gebleven. De vereniging heeft tot doel de belangen van eigenaren en kopers van antieke meubelen en de antieke handel. SearchMe4 is een lokale informatie en online business directory die de contactgegevens van de Verenigd Koninkrijk antiek restaurateurs .

Voor meer informatie over Antique Restorer, bezoek onze bedrijvengids .

Tags: , , ,

{ Comments are closed! }