Hoe Antieke Verrekijkers Wek enorme belangstelling van enthousiaste filmmakers

artikel door helper

Is het haalbaar om antieke telescopen of verrekijkers te repareren, zodat ze gebruikt kunnen worden vandaag? Antiek commando uitstekende respect, maar moderne apparatuur bieden voordelen voor oudere modellen niet hebben. Liefhebbers zijn zich bewust van antiek die op de markt. Ze jagen voor oude lenzen plus ze vindt ze in pandjeshuizen, bij garage de verkoop van producten, ruilbeurzen, camera shows, gebruik te maken van elke haalbaar kans. Collecties van antieke telescopen, verrekijkers, lenzen, en oude gereedschappen en apparatuur is een gedurfde herinnering aan gisteren. Dit is het “te laten zien en vertellen” van de geschiedenis; bewaard gebleven liefhebbers zijn deskundige mensen, ook als amateur-astronomen. Bibliothecarissen en onderzoekers melden deze geschiedenis in musea en tijdschriftpublicaties.

Een Antieke Cultuur Telescope werd iets meer dan tien jaar geleden gevormd. Deze internationale groep van meer dan 200 liefhebbers en antiquairs heeft voortzetting van de bijstand voor onderhoud, restauratie en conservering van antieke instrumenten. Sommige van de mensen hebben een antieke instrument, maar anderen niet. Alle schrijven over een fanatieke interesse in het behoud van antieke instrumenten, plus ze hebben een sterke betrokkenheid bij het onderwijs. Behoud methoden ter beschikking worden gesteld door middel van geplande workshops en tijdschriftartikelen, ook. In een poging om de verzamelde informatie van de optische samenleving te behouden, hebben mensen meegewerkt aan het schrijven van biografieën van personen die hebben aanzienlijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van telescopen en verrekijkers. Aangezien dit onderzoek wordt gedeeld, worden de voordelen graag op een wereldwijd schrikken.

The Antique Telescope Cultuur is niet van financiële waarden toe te kennen aan antieke instrumenten. Individuele mensen en dealers leveren prijs informatie voor de aankoop of het bevorderen van items. Doorgewinterde verzamelaars / handelaars vaak praten over of verhandelen informatie over de antieke instrumenten. Verzamelen is kostbaar. Een natuurlijke persoon die is echt een medelid van de Antique Telescope Cultuur, kan het bezit van een antiek instrument, of ze misschien ook niet. Een collega die een oprechte interesse in de geschiedenis van telescopen en het behoud van deze oude instrumenten zal een actief de richting van de groep plus ze zullen profiteren van het lidmaatschap.

Hoe oud moet een telescoop zijn om beschouwd antieke? Leeftijd is echt een factor, maar een echte antieke moet totaal en in groot probleem. Perfect items komen niet vaak voor. Onderzoek met de geschiedenis van de telescopen geeft vergelijkende voorbeelden. Het opnemen van het bestaan ​​met het instrument gebruik te maken van oral history stelt de levensvatbaarheid ervan.

Antieke verrekijkers en telescopen zijn aantrekkelijk koopt voor de liefhebbers, hoewel een vintage verrekijker heeft zijn eigen unieke aantrekkingskracht. Met behulp van de goede kunst van het herstel, zijn een groter aantal artefacten geborgen. De historische wortels van de bestaande telescopen spannende uitdagingen voor de liefhebbers en dealers, ook. Onderzoek is het meest relevant, als vastgelegd in een tijdig, zoals salie mensen met de Antique Telescope Cultuur houdt u de technische kennis die essentieel is. Deze kennis moet worden verzameld voor die grote van liefhebbers en dealers. De waarde van de antieke verrekijker en hun collega’s is toegenomen, hoewel de inventaris van deze antiek in omloop is toegenomen.

Tags: , , , , ,

{ Comments are closed! }