Slaapkamer Meubels Plans – Going Antique

slaapkamer meubilair is van plan soms blijven plannen die zijn gemaakt om in een laag pitje te zitten voor lang. Maar als je serieus bent over alles wat antieke fascinatie u onlangs beloofd om meer van in je eigen slaapkamer te uiten, het zij zo. Als je serieus bent over uw meubels zien er fantastisch uit terug in de tijd, dan moet u een wijs voorraad van informatie ervoor te zorgen dat je niet wordt opgelicht in de antieke markt.

het krijgen van goede antiek moet je kennen en begrijpen van de specifieke antieke tijdperk of stijl u op zoek bent om te creëren. Er zijn eigenlijk twee keuzes voor. Een daarvan is de salon kamer in de jaren 1920 en de andere, de slaapkamer uit de jaren 1950. Het internet zal een prachtige leverancier van informatie over deze twee categorieën voor je troepen om die antiekwinkel te zijn. Het is natuurlijk belangrijk voor het plannen van uw aankoop, zodat je kon voorkomen dat impuls aankopen en ook om er zeker van zijn dat wat je uiteindelijk met is wat je echt wilt hebben.

En dan de lijst van websites is lang voor diegenen waarvoor wij u verschillende offertes voor de items die u wilt kopen.

Hoewel u misschien niet per se te kopen uw antieke online, kon u een idee of andere manier hebben ten aanzien van kosten.

De vraag is nu te weten of wat u betaalt voor als antieke meubelen is echt antiek. Houd er rekening mee dat vele meubelmakers nu meubilair dat de antieke of vintage look in het creëren van wat er nu eigenlijk traditioneel geïnspireerde moderne meubels na te bootsen te creëren, waarbij sommige werkelijke versies van wat je zou vinden in antieke winkelcentra en vlooienmarkten. Vergeet niet dat antieke meubels vaak zal zijn van massief hout in plaats van fineer. Voorts dient er sporen onder tafels en stoelen of binnen kisten en laden. Dit is een goede manier om te weten de leeftijd van een bepaald stuk.

Er zijn zelfs enkele waarvan de datum van de schepping wordt aangegeven op het hout of een ander label.

Als u denkt over het antieke roadshows, ja, ze zijn de moeite waard om een ​​kijkje in zoals u zult hier zeker veel leren over antiek. De show geeft je een goed perspectief over de antieke meubelen die u zoekt om te kopen, ongeacht de specifieke stuk het is. Het helpt u een mentaal beeld van wat maken grote vondsten in de markt en ook hoe om te gaan met het risico op het krijgen van rip-offs in plaats van echte antieke stukken.

Als je serieus bent over dit hele gaan antieke plan voor uw slaapkamer, dan moet je tijd doorbrengen in antieke winkelcentra kennis te maken met de meubels. Daarnaast moet u hier zijn veiligst. Dingen kunnen krijgen maar een klein beetje duurder dan ze al zijn, maar als je je spullen te krijgen in antieke winkelcentra, kunt u er zeker van zijn dat u betaalt voor het echte werk. Een ander voordeel van het krijgen van uw antieke meubelen uit een antieke winkelcentrum is de beschikbaarheid van het personeel die zijn meer dan bereid om u tips over hoe je vermogen om authentieke antieke ter plaatse te verbeteren.

 

Tags: , , , ,

{ Comments are closed! }