Soorten Antieke Bureaus te koop

artikel door Michael Saville

Als u niet beschikt over voldoende kennis over antiek en antieke meubels, kan het moeilijk vinden van verschillende soorten van antieke tafels te koop. Antieke bureaus zijn prachtig en apart toe te voegen aan de elegante ambiance van elk huis van het toevoegen van functionaliteit. Dit is een van de redenen voor hun populariteit onder de fanatieke antiek verzamelaars.

Antieke liefhebbers zijn altijd op zoek naar de “secretaresse” antiek bureau. Dit bureau was enorm populair in zijn tijd. Een vlakke stuk hout verbergt een werkruimte in dit bureau. Het stuk hout wordt meestal onder een hoek in gesloten toestand. De meeste van deze bureaus featured een hoek van vijfenveertig graden en waren behoorlijk zwaar en groot. In vergelijking met de antieke bureaus die werden een eeuw geleden gemaakt, de huidige reproducties zijn kleiner. Antieke bureaus werden uitsluitend vervaardigd met behulp van een enkel stuk massief hout om ervoor te zorgen dat deze laatste voor de komende eeuwen. De huidige secretaris van bureaus kan echter worden ontmanteld wanneer niet in gebruik en zijn niet zo sterk als de oudere. Om een ​​handige opslagruimte voor verschillende items te bieden, de secretaris antieke bureaus komen met kleine kaartenbakken of laden.

Het cilinderbureau is een andere populaire antiek bureau gretig verzameld door gepassioneerde verzamelaars. Net als bij de secretaris bureau, er is een verborgen werkruimte in dit bureau ook. Het verschil in dit bureau is dat de top rolt in het bureau zelf. Om sluiten cilinderbureau, is het niet nodig het verwijderen van de voorwerpen op het ten opzichte van de secretaresse bureau waar u verwijderd uit de top voordat deze sluit.

Afgezien van deze, vindt u een scala aan grote en zeer oude antieke tafels in klassieke ontwerpen. Deze bureaus meestal voorzien van een gebogen of vlakke voorzijde met uitgebreide en ingewikkelde gravures. Deze bureaus zijn veel duurder dan de cilinderbureau of de secretaris bureaus te wijten aan de detaillering op hen.

Antieke bureaus die eeuwen geleden werden voornamelijk gebruikt voor het handmatig doeleinden in vergelijking met de bureaus van vandaag die moeten worden aangepast aan computers tegemoet en kabel. Het is daarom van essentieel belang om te bepalen van de functionaliteit van de antiek bureau u bent van plan te kopen. Zoals u kiezen uit een scala aan antieke bureaus te koop in om door te verkopen op de winst, dan hoeft u niet te al te kieskeurig. Echter, als je van plan bent over het gebruik van het bureau, dan moet je zorgen voor een zeer stevig stuk te kiezen. Controleer met zorg om te zien of de laden openen en sluiten met gemak en de scharnieren zijn goed aangescherpt. Het is ook belangrijk om de verbindingen voor sterkte.

De meeste antiekverzamelaars de aankoop van de antieke bureaus vandaag de dag om het uiterlijk te verbeteren en een klassieke sfeer te creëren naar hun huizen. Dit komt omdat antieke bureaus zijn niet specifiek ontworpen om technologisch geavanceerde apparaten van nu als computers tegemoet te komen. U kunt kiezen uit een scala van aantrekkelijke en elegante antieke bureaus die uitsluitend traditionele sfeer toe te voegen en te kijken naar uw huis of kantoor.

Een goed geplaatste antiek bureau in uw huis of kantoor ruimte voegt een charmante, traditionele sfeer. Dus de volgende keer dat u antieke bureaus zie te koop neem een ​​kijkje.

Tags: , , ,

{ Comments are closed! }