Tijdens Brandpreventie Week, FireWhat Inc herinnert U: Veiligheid is geen toeval

Dunsmuir, CA (PRWEB) 13 oktober 2011

De Nationale Brandpreventie Association, sinds 1896, heeft het initiatief genomen de Nationale Brandpreventie Week. Neem deze tijd om de protocollen en apparatuur die u in uw huis te herzien, re-ontwikkel uzelf op hun plaats en het gebruik, en repareren of vervangen elke gebruikte of verlopen apparatuur voordat u het nodig hebt.

Todays FireWhat Inc veiligheid tip: Rookmelders. Verzeker er een rookmelder in elke kamer van het huis. Controleer de NFPA website voor een routebeschrijving op de plaatsing, met inbegrip van hoogte en afstand van de muren. Bedrade rookmelders (die niet op batterijen) moet altijd worden geïnstalleerd door een erkende elektricien. Test rookmelders, en houd ze schoon, en gevoed met nieuwe batterijen.

Niet genoeg rookmelders / rookmelders in uw huis? Tussen 2003 en 2006, twee derde van alle brand-gerelateerde doden en gewonden deed zich voor in huizen zonder rookmelders.

Iets meer dan het afgelopen weekend, Portland, Oregon Fire and Rescue meldde twee doden in aparte brand incidenten. Een man raakte gewond toen hij probeerde om zijn vrouw te redden van de vlammen. Een brandweerman werd ook gewond.

De New Orleans, Louisiana brandweer reageerden op drie grote brand incidenten in een twaalf uur durende periode van het afgelopen weekend. Een van deze onder de Zeta Psi broederschap kapittelzaal aan de Tulane University.

Stop bij onze Dunsmuir kantoor voor een gratis rookmelder, van 9 uur tot 5 uur tijdens de Nationale Brandpreventie Week, en uw gezin te beschermen bij brand.

Over FireWhat Inc

FireWhat Inc is een start-up bedrijf dat is opgericht door een MIT grad en twee professionele brandweerlieden. FireWhat’s missie is het bieden van een professioneel platform dat de hoogste kwaliteit van de hulpdiensten training en opleiding inspireert. Door middel van de ontwikkeling van web-en mobiele producten, FireWhat Inc wil de verouderde levering van hulpdiensten training bij te werken en om innovatie te integreren in een technologie-industrie beroofd.

# # #

 
                
                

Tags: , , , , , , ,

{ Comments are closed! }