Tips voor het kopen van een Antieke Vrijstaand bad

Artikel door Peter West

Het woord antiek kan betekenen verschillende dingen voor verschillende mensen. Dat geldt ook voor wat een antieke vrijstaand bad zou moeten zijn. Antiek voor sommige mensen kan betekenen dat een stuk dat wat TLC nodig heeft en ze bereid zijn en klaar om geld en tijd gestoken in de revitalisering van het. Anderen echter denken aan een antieke als in perfecte, kant-en-klare toestand. Weer anderen kunnen overwegen een antiek als iets geborgen en overgebracht naar perfectie voor ze hebt gekocht. Wat uw definitie, zijn er een aantal dingen die je moet doen en in gedachten te houden bij het bekijken van antieke baden.

Dingen om te doen voordat u koopt een antieke Vrijstaand bad

Decide What You Wanna

U kunt een antieke vrijstaand bad dat is in grote of perfecte staat, te redden van een bad en laat het afgewerkt (of Refinish het zelf); of koop een bad dat is al gered en reeds afgewerkt. Ondanks de verschillen in uiterlijk bij aankoop, alle drie de opties komen met vergelijkbare prijs regels: de betere conditie van de kuip, hoe groter het prijskaartje, en hoe meer zeldzame het bad, hoe duurder. Als je eenmaal weet welke voorwaarde u wilt dat uw bad om in en de specifieke bad u wilt, kunt u door naar de volgende stap.

voor Onderzoek van de Antieke bad

Weet jij de aard van de antieke vrijstaande bad u wilt kopen? Het kan zijn dat een algemeen idee of gewoon wilt dat er iets dat is vintage, of u kunt de specifieke stijl van bad u wilt en / of de periode is het van weet. Hoe dan ook, is het een goed idee om onderzoek te doen naar het merk van antieke badkuip u wilt voordat u begint met winkelen. Wat zijn de kenmerken van het bad u geïnteresseerd bent in? Hoe zeldzaam is het merk van de kuip? Wilt u een antieke badkuip dat is in goede staat nu al te kopen, zult u vooral willen weten hoe het eruit moet zien en wat het waard is. De waarde van een antiek bad kan in principe worden gemeten op drie dingen: staat, zeldzaamheid, en de grootte.

vinden van een gerenommeerde verkoper

Nu je weet wat voor soort antieke vrijstaande bad u wilt en weet alles van, wil je een vondst gerenommeerde verkoper. Dit geldt ongeacht of je het overspuiten van een bad, het kopen van een afgewerkt bad, of het kopen van een antiek in goede staat. Zoek aanbevelingen van betrouwbare bronnen, zoeken lokale of regionale antiekwinkels, en zoek naar verkopers online. Als u op zoek bent op eBay, zorg ervoor dat je weet wat je het over hebt, zodat je niet wordt opgelicht, en zorg ervoor dat bij een verkoper te kopen met een stevige reputatie.

Ongeacht hoe je over het krijgen van een antieke badkuip, zult u ongetwijfeld profiteren van de moeite die u in zoeken. Zoals we, hoeft u niet gewoon een dure zeldzame antieke badkuip te kopen. U kunt uw eigen redden en laat het opnieuw afgewerkt of kopen van een eerder afgewerkt antieke badkuip, soms voor veel minder. Voordat u echter iets te kopen, denk er om te beslissen over het type bad je wilt, onderzoek dat mooi past bij de kenmerken en waarde kennen, en zoek een verkoper die heeft een goede reputatie. Boven alles, geniet van je (zo goed als) nieuw antieke vrijstaand bad.

Tags: , , , ,

{ Comments are closed! }