Wat zijn de beste antieke wandelstokken te koop?

Ben jij een van die enthousiaste mensen die op zoek zijn naar thebest antieke wandelstokken te koop? In het algemeen, verzamelaars ofantiquewalking stokken beschouwen hun kostbare bezittingen worden onderverdeeld in drie gebieden. Ze zijn: decoratieve, folk artand systeem stokken. Het kan moeilijk tolabelwhen of het nu gaat om individualantiquewalking sticks, maar deze fundamentele groepen zijn de beste manier om de verschillende vormen van gebruik van stokken in de geschiedenis te identificeren. Uit deze categorieën die we hopen te helpen bij het kiezen van de bestantiquewalking sticks te koop.

1Thedecorativeantiquewalking stok was vooral, zoals de naam al aangeeft, gebouwd voor esthetische doeleinden. In zijn zuiverste vorm, thedecorativewalking stok was afashion accessoryof de sociale elite en deftigheid. Formele, decorativewalking stickscan gevonden worden gemaakt van ivoor, zilver, goud, juwelen, porselein, email en zelfs glass.Decorativeantiquewalking sticksare altijd exotisch en indrukwekkend!
Folk artvintage walking stokken werden ook gemaakt met esthetiek in het achterhoofd, maar meer voor de kunstenaar dan de gebruiker. Het vakmanschap is de belangrijkste indruk, meer dan de drager van thewalking stick. De meeste van theseantiquewalking sticksare prachtig gesneden, zowel handvat en de as, en niet over een beentje

Systemwalking stokken, ook wel bekend als gadgetwalking stick, zijn de meest gewenste categorie ofantiquecanes onder verzamelaars vandaag.. Inspirerende rente zelfs vandaag de dag, systemwalking stickswere een zeer populair item in de 18e en 19e eeuw. In feite werden meer dan 1500 patenten voor de gadget wandelstokken aangevraagd gedurende deze tijd. Het basiskenmerk van een systeem riet is een soort van hiddencompartmentor gebruik. Artsen carriedwalking stickwith verborgen scalpels andsyringes. Otherwalking stickheld een zwaard, whiskey fles en borrelglas, of een ander tweeledig doel item.

Koop uw antieke wandelstokken hier en eigenaar van de unieke oldwalking stickthat zal uw verzameling compleet. Er zijn een paar ancientwalking sticksfor te koop tegenwoordig. U kunt vintagewalking stickshere online en krijg voordeel van ourantiquewalking sticksfor verkoop. Wanneer youpurchaseantiquewalking sticksonline je nodig hebt om te zoeken naar een betrouwbare website. Deze website is een van de meest betrouwbare site voor alle purchasetransaction. Het enige wat je hoeft te doen is op te halen en kies thewalking stickthat u wilt kopen en Ebay doen de rest van de banen voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *