Antieke Bathroom Vanity – Authentieke Of Faux?

Een antieke badkamersijdelheid kunt charme en elegantie aan vrijwel elke badkamer. Bij het selecteren van je ijdelheid, maar kan het moeilijk zijn om te beslissen of een authentieke antieke ijdelheid of een moderne replica van een antiek stuk te krijgen. De vraag is niet alleen om hoeveel kunt u zich veroorloven om te besteden aan uw nieuwe ijdelheid, maar wat zijn de praktische overwegingen ook.

Antiek-Design Badkamer Vanity

indexEr zijn een paar verschillen tussen de gloednieuwe ijdelheden die antieke ontwerpen en authentieke antieke ijdelheden hebben. Veel mooie ijdelheid zijn gemaakt door de fabrikanten aan zeer oude wereld te kijken. Ze komen in kersen, eiken, en whitewash afwerking dat de materialen van vervlogen tijden weer te geven. Hun ontwerpen weerspiegelen de Victoria tijdperk, de Shaker-stijl, of de meer recente Amerikaanse cowboy dagen. Een groot voordeel van deze ijdelheden is dat ze zijn gloednieuw: ze hebben al het mooie en ingewikkelde ontwerpen van een antiek stuk, maar geen van de slijtage.

Je hebt ook bijna eindeloze mogelijkheden met uw antiek-design badkamer ijdelheid. U kunt de afwerking, balie materiaal, of kranen op uw ijdelheid met een klik op de muis. Hoewel al deze ijdelheid zou kunnen zijn aantrekkelijk en overzichtelijk, kun je net te hunkeren naar het echte werk.authentieke antieke Bathroom Vanity
Authentieke ijdelheid komen op een prijs. Niet alleen betaal je voor het stuk zelf, maar ook je uiteindelijk betaalt voor de restauratie en het werk dat ging in het omzetten in een vaste waarde die kan functioneren in een moderne badkamer. Antiek heeft opslagruimte voor de levensstijl van de dag, die meestal niet geschikt voor zoveel bezittingen als moderne levensstijl. Andere opties zijn antieke buffetten omgezet in ijdelheden.

Omgerekend buffetten hebben meestal meer werkruimte en opslagruimte voor uw badkamer. Bij het selecteren van uw geconverteerde ijdelheid, zorg ervoor dat de ambachtsman die bekeerd is behandeld en verzegeld het hout, zodat het niet zal lijden onder waterschade. U vindt er ook een lokale timmerman of zelfs om te zetten een antieke buffet zelf als je een erfstuk dat u wilt nieuw leven in te blazen.Het kiezen van een nieuwe badkamer ijdelheid is een grote beslissing. Zorg ervoor dat u uw nieuwe ijdelheid te kopen bij een erkende fabrikant of uw antieke omgezet door een goede timmerman. Controleer in de garanties die de bedrijven bieden als je online kopen, want het laatste wat je wilt is de perfecte badkamer ijdelheid, die niet zal houden water.