Antieke Deuren: een contrast van stijlen voor uw huis Entry

153489687De bouwstijl van een huis wordt bepaald door vele functies, maar een van de meest opvallende features op het display zijn de deuren van het huis. Vintage huizen zien er het beste met een periode van deuren die de tijd dat het huis werd gebouwd passen, en dus is er grote vraag naar architectonische berging deuren. Afhankelijk van hun oorspronkelijke toestand worden deze antieke deuren afgewerkt om ze terug te brengen naar hun volle glorie van de afgelopen jaren. Er zijn veel verschillende stijlen van antieke houten deuren van waaruit u kunt kiezen die het meest geschikt is voor de weergave van uw tijd thuis zijn.

Antieke deuren en Doorway Components

Antieke deuren en deuren bestaan ​​uit een aantal delen. Er kan een decoratieve kroon, die een stuk vormen die aan de bovenrand van het deurkozijn decoreren zijn. Behuizing de houten waarop de scharnieren zijn verbonden. Salvage deuren kunnen dan geen glas, die scherven ingevoegd in de deur en panelen, die houten inkepingen in de deur. Veel deuren zijn gemaakt van hout, en het hout is gemaakt van composiet of gefineerd hout materialen om het groot genoeg te maken voor de deuropening. Beglazing kan ook worden gebruikt boven en aan beide zijden van de deuropening en, omdat het glas laat licht in het interieur van de woning.

Stijlen van antieke deuren

De vorm van het berging deuren en deur ertoe bijdraagt ​​dat ze geschikt zijn voor een bepaalde bouwstijl. Antieke houten deuren met spiegel glas lichten in de bovenkant van de deur of boven de deur past bij de Georgische en koloniale Revival stijlen. Koloniale Revival, Early Klassieke Revival en neoklassieke huizen vaak voorzien van een deur met een ronde beglazing bovenlicht aan de bovenzijde en kan zijn voorzien van beglazing zijlichten ook. Rechthoekige spiegel verlichting in combinatie met kant lichten zijn het meest geschikt voor een Griekse Revival of neoklassieke stijl naar huis.

De zes tot acht panel houten antieke toegangsdeur was populair bij de Georgische, Koloniale Revival en Early Klassieke Revival architecten. Een antieke toegangsdeur met een bord en lat deur met verticale houten elementen toegepast in combinatie met Spaanse koloniale, Tudor, Spaans Eclectic en Pueblo-ontworpen woningen. Antieke houten deuren die worden verrekend aan beide zijden met pilasters, die er uitzien als een kolom gesneden in de lengte doormidden, voeg stijlvolle genade om Georgische, Early Klassieke Revival, Grieks Revival, de Italiaanse, Tweede Keizerrijk, Koloniale Revival, neoklassieke, Beaux Arts, Italiaans Renaissance en de Franse Eclectic architectuur. Een antieke ingangsdeur gebruikt met een fronton boven het past in het beste met een huis gebouwd met een koloniaal Revival, Georgisch, neoklassieke, de Italiaanse Renaissance, Beaux Arts, Italiaanse of Griekse Revival esthetische.