Antieke Juwelen – Investeringen en Fashion

Er zijn twee grote voordelen van de aankoop van antieke juwelen: als mogelijke investeringen en voor de mode. Hoewel de term ‘modieuze antiquiteiten “dat kan lijken op een contradictio in terminis te zijn, is het dragen van oude, maar smaakvolle sieraden altijd beschouwd als zowel modieus en aanvaardbaar in de samenleving, en in werkelijkheid een overzicht van antieke sieraden door de eeuwen heen sterk kunnen identificeren over de achtergrond cultuur van een land.
Het doel van de sieraden was oorspronkelijk om onszelf te versieren, na die datum werd het symbool van status. Een kans om zeldzame en kostbare edelstenen en metalen kunnen veroorloven in het openbaar getoond door het dragen van hen bij zich gedragen. “Kijk naar mij: ik ben rijker dan jij!”

indexOmdat het ontwerp werd steeds belangrijker, de beroemde sieraden huizen en ontwerpers waaronder Faberg?, Tiffany en Cartier zijn geboren met behulp van hun unieke mogelijkheden voor het ontwerpen, maar als de 20e eeuw arriveerden, het ontwerp werd ondergeschikt aan het instellen van meerdere diamanten als is het mogelijk de binnenkant van een stuk tot de werkelijke kosten van de grondstoffen in plaats van de gepercipieerde waarde uit te breiden.

Het kan twijfelachtig of de huidige sieraden zijn ooit te worden als gewilde als die van de mooie modemerken en juweliers, en vanaf nu is het tijd om antieke juwelen te verkrijgen voor investeringen, omdat, zoals de zaken worden opgepakt en gebruikt in collecties, lijkt er weinig in staat om zijn plaats. Er is zeker nog genoeg van antieke juwelen gevonden in antiekwinkels, en ook op eBay, zult u merken veel mooie stukken te verkopen tegen betaalbare prijzen.

Het is nog steeds gedragen, zeker, maar gisteren fijne stukjes niet altijd passen met kleding van vandaag mode. Niettemin, zoals smaak, wordt vervangen met een prijs, dit is echt minder belangrijk een factor van de computer werd eerder, plus de dag lijken te zijn over wanneer sieraden gemaakt zijn om bepaalde soorten van kleding en stoffen passen. Vandaag de dag, alles mag zolang het werkelijk is helder, schitterend en kostbaar. In veel opzichten? Bling? heeft vervangen smaak en gevoelige design.

Dus, wat als u op zoek bent, want de aankoop van antieke juwelen – uniek voor investerings-of mode? Eerst kijken naar de symmetrie met het stuk. Echte antiek zijn niet symmetrisch: er zijn met de hand gemaakt elke zijde is iets uniek van andere. U kunt zelfs zien veel van de sluitingen, omdat vat gespen zijn modern, net als post-en clip-en clip-back oorbel bevestigingen (1930 op zijn vroegst). Een antieke gaat worden glad naar gevoel, en ook geen gekartelde randen die aan populariteit winnen beide handen en kleding.

Platinum-en witgoud of platina gewoon niet gebruikt tot de twintigste eeuw, en eerder Negentiende-eeuwse sieraden is gemaakt van zilver, maar goud werd geïmplementeerd. Houd er rekening mee dat de edelsteen snijmachines zijn vóór niet gebruikt om het midden van de negentiende eeuw, dus elke moderne snit is het niet mogelijk geweest, de langwerpige baguette geslepen worden geïntroduceerd in de art deco en art nouveau stukjes van de jaren 1920.

Wil je een uiterst aankoop van antieke juwelen voor investeringen, dus zal het uiteindelijk te betalen aan de knie met betrekking tot het onderwerp. Of dat of nooit in het bezit komen van een stukje totdat deze is gecontroleerd door een goeroe. Mode, omgekeerd, is meestal iets anders helemaal. Terwijl de echte antieke juwelen prijzen wordt meestal ingesteld als gevolg van het stuk zelf, wordt de waarde van mode-sieraden grotendeels bepaald door trends in tegenstelling tot de intrinsieke waarde.

Art deco sieraden, art nouveau, retro – noem maar op wat gaat u, maar een groot deel van de sieraden ontworpen en geproduceerd onder deze labels weinig echte waarde had, en een paar minder met betrekking tot ontwerp. Voor het maken van een logisch gevolg met meubels, de ‘in’ meubeldesign van de jaren 1950 en vroege jaren 1960, ‘G-plan’ had geen verzachtende eigenschappen anders dan dat het absoluut anders was, en dus werd gekroond meubels fashion statement van tijd van het bedrijf. Ook al is het nu een opleving binnen het label van ‘retro’ hebben, zal G-plan niet als antiek, ondanks de leeftijd van het is.

Dat is net zo waar als het onbetwistbare feit dat je nooit zou kunnen echte antiek wordt over het algemeen bekend als ‘retro’ voorstellen, maar de term wordt meestal, en het is gebruikt op de art deco sieraden ontwerpen van de jaren 1920 . Of deze ontwerpen de gelegenheid worden weer in de mode kan een andere vraag, maar toch het werpt iets met betrekking tot antieke sieraden en de set-up mode vis a vis die verworven voor investeringen.

Zou een art deco stuk van juwelen worden gekocht als een mode-item? Op dit moment niet, maar misschien kostuum juwelen. Zal het worden verkregen als een investering? Dubieuze! Kan hetzelfde gezegd worden van de kunst nouveaux? En wat nog meer? Dus waar komt mode-end en investeringen te starten, of misschien is er geen definiëren lijn, en hebben mensen kiezen de sieraden die een beroep op hen in plaats van als gevolg van de verwachte toekomstige waarde?

Het eerste ding is zeker. Echt antiek sieraden heeft een deel te ervaren, terwijl in de werelden van gunst de juiste investeringen en het wordt aangeraden dat u deskundig advies voorafgaand aan afscheid met al je geld, ongeacht het die worden gebruikt voor de aanschaf van het te nemen. Echter, draag je voorbij aan de? Alleen zul je er rekening mee dat, en dan in sommige gevallen niet tot de tijd betrekking heeft ervoor kiezen om – om te laten zien!